FIRMA BOHEMIAFLEX CS SE V OBORU STÍNICÍ TECHNIKY POHYBUJE OD 70. LET

Česká firma Bohemiaflex CS staví na dlouholetých zkušenostech. Se Somfy spolupracuje už 29 let a za tu dobu instalovala produkty Somfy do řady domácností a provozoven.

blog_80 

Společnost Bohemiaflex CS se specializuje na exteriérové stínění. Působí nejen po České republice, ale i na Slovensku, v Polsku, na Ukrajině a ve Velké Británii. Jejím cílem je dodávat kvalitní a funkční výrobky, které dávají smysl českému zákazníkovi napříč cenovými skupinami.

Úspěch založený na přístupu

Bohemiaflex CS si zakládá na slušnosti vůči zaměstnancům, dodavatelům a zákazníkům. Majitelé se osobně zapojují do denní operativy, komunikace se zákazníky a řešení problémů. Dává to tak jejím odběratelům jistotu, pocit bezpečí a kontinuitu. Firma praktikuje politiku otevřených dveří. Její zaměstnanci jsou zde i více než 20 let, což svědčí o dobrém pracovním klimatu. Největší přidanou hodnotou jsou tisíce namontovaných markýz a dalších výrobků protisluneční ochrany.

Firma byla založena v roce 1993 a téměř stejně dlouho spolupracuje se Somfy. Zakladatel firmy se v oboru stínicí techniky pohybuje již od 70. let, takže má více než bohaté zkušenosti.

Bohemiaflex CS a Somfy

Firma vidí výhody domácí automatizace v komfortu pro uživatele a v úsporách, které přináší.

Více informací najdete na www.bohemiaflex-cs.cz.