FIRMA LF DESIGN SI DÁVÁ ZA CÍL DODÁVAT ORIGINALITU A KVALITU

Náš Somfy Expert, společnost LF Design, působí již 11. rokem v Královéhradeckém a Pardubickém kraji. Se Somfy spolupracuje již 7 let.

lf

Přestože byla společnost LF Design založena v roce 2011, na trhu dekorativní stínicí techniky působí už od roku 2008, kdy vystupovala pod značkou SUN VISOR DESIGN. Postupným rozšiřováním firmy a portfolia a vybudováním studia v Náchodě změnila název na dnešní LF Design.

K roletám i žaluziím patří automatizace domácnosti

Společnost LF Design se specializuje na interiérové a exteriérové stínění, záclony a závěsy. Všechny tyto produkty její zkušení zaměstnanci dokážou motorizovat a zapojit do chytré domácnosti. Veškeré stínění tak jejich klienti mohou hravě ovládat z jednoho zařízení, a to odkudkoliv. Však také když se řekne Somfy, jako první tým společnosti LF Design napadne motorizace jejich produktů a automatizace chytrých domácností.

Zkušenosti s komplexním systémem chytré domácnosti

Nejoblíbenějším produktem od Somfy jde zde komplexní systém automatizace domácnosti TaHoma® switch. U sebe doma mají od Somfy elektrické ovládání rolety na baterie. Za uplynulý rok firma instalovala systém TaHoma® switch do pěti domácností.

Více informací najdete na www.lfdesign.cz.