MOTORIZOVANÉ BRÁNY A GARÁŽOVÁ VRATA: MALÝ DOPLNĚK, KTERÝ DENNĚ ZJEDNODUŠUJE ŽIVOT

Nechte se hýčkat domem, do kterého máte kdykoliv pohodlný a bezpečný přístup. Samozřejmě jen vy a vaši nejbližší. Pro ostatní se stane nedobytnou pevností. Otevřete si dveře dokořán k bydlení snů!

blog_56_1

Chytrá garážová vrata a vjezdové brány

Přátelský domov neznamená se jen cítit dobře uvnitř čtyř stěn. Je to místo, které se stalo součástí vašeho života, kam se rádi vracíte. Domácí pohodu vám mohou ztěžovat zdánlivé drobnosti jako parkování před domem a ruční otevírání/zavírání brány a vrat. Nebo hledání dálkového ovládání. To vše může být minulostí! Ať už máte jakýkoli typ garážových vrat nebo brány, Somfy nabízí kompletní řadu motorů, které se přizpůsobí vašim požadavkům.

Instalací vhodného chytrého motoru pro vjezdové brány a garážová vrata je můžete ovládat odkudkoli – přímo z auta, ze své kanceláře nebo z dovolené. Jednoduše tak otevřete i nečekané návštěvě nebo kurýrovi. Když se vy sami přiblížíte k domovu, stačí stisknout tlačítko na dálkovém ovládání, v mobilní aplikaci nebo zadáte jednoduchý hlasový příkaz. Chytrá vrata i brána se před vámi automaticky otevřou a za vámi komfortně zavřou, takže vaše rodina i domácí mazlíčci budou v naprostém bezpečí.

Ovládejte inteligentní brány a garážová vrata dle libosti

Vyberte si ovládání vašich vrat i bran přesně podle svého životního stylu a konkrétních potřeb. Na výběr máte tradiční dálkový ovladač nebo mobilní aplikaci TaHoma, která vás poslechne na každý dotyk. Dokonce si můžete přidat do svého zařízení Asistenta Google a ovládat vše hlasovými pokyny. Například když se vaše dítě chystá na kole za kamarády. Pomocí hlasového příkazu Google snadno požádáte třeba i z kuchyně asistenta, aby otevřel vaši chytrou bránu nebo garáž a váš potomek může pohodlně vyjet.

Jak vybrat dálkově ovládaná garážová vrata a jejich pohon

Vytvořili jsme pro vás jednoduchý grafický průvodce, jak postupovat při výběru motorizovaných garážových vrat. A pokud si chcete přečíst více o tom, jaké jsou typy garážových vrat, jaké máte možnosti ovládání či jaký typ pohonu a příslušenství pro garážová vrata vybrat podívejte se na naši stránku Jak vybrat dálkově ovládaná garážová vrata a jejich pohon.