STÍN POD VAŠÍ KONTROLOU – TO JE MONTIVA

Mottem stín pod vaší kontrolou se firma montiva řídí už 12 let. Přesně tak dlouho nabízí ve Zlínském kraji a Praze svou kvalitní stínicí techniku. Se Somfy spolupracuje od roku 2014.


blog_70_1

Společnost montiva byla založena v roce 2009, název vznikl od slova „montovat“. Z malé firmy o třech lidech postupně vyrostla firma se třemi úspěšnými pobočkami. Cílem firmy je zkvalitňovat životy jejím zákazníkům pomocí stínicí techniky. Zároveň ale i nabídnout svým zaměstnancům zajímavou práci, příjemné pracovní prostředí a dobrou kvalitu života v podobě finanční odměny.

Když se řekne Somfy…

Když se řekne Somfy, každý zde ve firmě si asociuje automatizaci domácnosti a jednodušší život. Výhody domácí automatizace vidí v úspoře času, větší kontrole domácnosti a možnost propojení se zabezpečením domu. Nejoblíbenějším produktem od Somfy je zde komplexní systém automatizace domácnosti TaHoma® switch. U sebe doma zaměstnanci firmy používají vedle něj také Somfy ONE+, první interiérovou kameru s alarmem v jednom, a také pohony pro venkovní žaluzie a pro pergolu.

Pergola stíněná venkovními žaluziemi? Proč ne!

Za uplynulý rok firma montiva osadila produkty Somfy do desítek českých domácností. Mimo jiné také zastínila dřevěnou pergolu motorizovanými venkovními žaluziemi.

Více informací najdete na www.montiva.cz.