„POMÁHÁME NAŠIM ZÁKAZNÍKŮM BYDLET LÉPE,“ ZNÍ Z FIRMY ŠENK PSO

Společnost šenk PSO byla založena v roce 2020 jako další člen skupiny firme šenk, které mají dlouholetou tradici v oblasti prodeje a výroby oken, dveří, garážových vrat i stínicí techniky.

blog_84_1 

Název společnosti šenk PSO, která působí na střední a jižní Moravě, vznikl připojením zkratky její hlavní činnosti – Pergoly a Střešní Okna. Zabývá se také stíněním. Jejím cílem je přinášet do domácností udržitelná a moderní řešení bez kompromisů.

Oslavili jsme 10 let spolupráce

Se společností Somfy spolupracuje již více než 10 let. „Domácí automatizace umožňuje efektivně a pohodlně propojit rodinný život, zábavu a povinnosti. Nabízí jednoduché a funkční uživatelské prostředí, díky kterému lze kontrolovat svou domácnost odkudkoliv,“ vypočítávají ve firmě šenk PSO výhody chytré domácnosti.

Když se řekne Somfy, tým firmy šenk PSO napadne „domácnost pod kontrolou“. Nejoblíbenějším produktem od Somfy je zde TaHoma® switch, která umožňuje propojení a ovládání celého spektra zařízení z jedné jednoduché aplikace.

Naše produkty jsou u šenk PSO opravdu prověřené

Zaměstnanci firmy šenk PSO u sebe doma používají od Somfy ovládání dveří, žaluzií, garážových vrat, vjezdové brány, kameru a alarm v jednom Somfy ONE+ a systém TaHoma® switch. Za uplynulý rok realizovali desítky zakázek s produkty Somfy, například otevírání dveří, pohony vrat a chytré žaluzie, markýzy či pergoly propojené do chytré domácnosti.

„Od té doby, co nabízíme automatizaci, realizujeme zakázky s větší škálou produktů. Zákazníci jsou spokojeni, že si mohou vše objednat z jednoho místa, a my můžeme jednoduše propojit stavební úpravy, elektroinstalaci a další kroky v rámci realizace u jednotlivých produktů,“ zní z firmy šenk PSO.

Více informací najdete na www.senk-pso.cz.