95 % NOVÝCH ZÁKAZNÍKŮ K NÁM PŘICHÁZÍ NA DOPORUČENÍ, PROZRADIL TÝM BR SERVIS

Společnost BR servis, s.r.o. se od svého vzniku v roce 1999 specializuje na dodávku a montáž plastových, dřevěných a hliníkových oken i dveří. Dnes patří k významným dodavatelům výplní stavebních otvorů v regionu severní a jižní Moravy. Díky spolupráci se Somfy nabízené produkty také zapojuje do chytré domácnosti.

br

Firma BR servis působí především na svém „rodném“ Vsetínsku a okolí, kde má za svých 23 let na trhu vybudovanou pověst stabilní firmy. Zakládá si na prvotřídní kvalitě výrobků a služeb, individuálním přístupu a péči o zákazníka, o čemž svědčí nejen množství dodaných a namontovaných oken a dveří, ale zejména spokojenost zákazníků a množství kladných referencí.

Správná okna

Motto firmy zní „správná okna“. A taková by měla svým majitelům přinášet také více pohodlí. Například stínění správných oken není potřeba každé ráno ručně vytahovat a večer zase zatahovat před pohledy zvenčí. Tým z BR servis spolupracuje už dvě desetiletí se Somfy, a tak je umí osadit chytrými pohony a zapojit do automatizace domácnosti.

Pohodlí, rychlost a jednoduchost

Výhody domácí automatizace zde vidí v pohodlí, rychlosti a jednoduchosti. Nejoblíbenějším produktem od Somfy je ve firmě BR servis ovládání žaluzií, tedy pohony stínění. U sebe doma používají komplexní systém TaHoma® switch, kameru a alarm v jednom Somfy ONE, chytré zásuvky a samozřejmě ovládání stínění.

Více informací o firmě BR servis najdete na www.spravnaokna.cz.