MÁTE VE SVÉ HLAVĚ VYMYŠLENÝ PROJEKT PRO VÁŠ DOMOV? NAŠI EXPERTI VÁM POMOHOU!

Ať už chcete udělat pouze drobnou úpravu na oknech, nebo chcete provést rekonstrukci celé vaší domácnosti, naši odborníci vám pomohou vybrat to nejlepší bezproblémové řešení přesně pro váš životní styl.

 se

Častokrát jsme v pokušení si udělat věci sami, abychom ušetřili peníze a mnohdy se nám to povede. Pokud jde ale o technologii, která slouží k ochraně a automatizaci vašeho domova, je lepší se odevzdat do rukou profesionála, který vám poradí, vše správně nainstaluje, vysvětlí, jak s výrobky správně zacházet a v neposlední řadě pomůže v případě problémů.

Kdo jsou Somfy Experti?

Somfy Experti jsou proškolené ověřené profesionální firmy v oboru stínící techniky, vrat a bran, které s námi dlouhodobě spolupracují a znají všechna naše řešení. Somfy Experti mají ve svých showroomech mnoho produktů Somfy, které vám ochotně ukáží v praxi. Nebo je zde možnost navštívit naše pražské Experience Centrum, kde se vám budeme ochotně věnovat a společně pro vás vybereme to nejlepší řešení. S výběrem Somfy Experta nemůžete udělat chybu, protože všechny společnosti, které se pyšní certifikátem Somfy Expert, splňují námi daná přísná kritéria. Klademe důraz na kvalitu, ne na kvantitu. 

Co můžete od Somfy Expertů očekávat?

Naše Somfy Experty pečlivě vybíráme, abychom vám poskytli co nejlepší řešení i servis. Všichni naši Somfy Experti splňují tyto závazky vůči vám, našim zákazníkům:

  • DOSTUPNOST - Jsou nablízku, aby vám mohli nabídnout nejlepší řešení pro váš projekt.
  • FLEXIBILITA - Poskytují plně personalizované služby s řešeními na míru.​
  • NASLOUCHÁNÍ - Záleží jim na vašich přáních a navrhnou vám řešení, které naplní vaši vizi.
  • DŮVĚRA - Zaručí spolehlivost a respekt prostřednictvím podrobných a nezávazných nabídek.
  • ODBORNOST - Byli vybráni na základě svých dovedností a jsou pravidelně školeni.​
  • KVALITA - Nabízejí vysoce kvalitní produkty od světového lídra v automatizaci stínění, vrat a brán.
  • PŘESNOST - Zajistí, že termíny projektů a rozpočet budou vždy dodrženy.​
  • RESPEKT - Zachovají vaše soukromí, pokud jde o provoz a instalaci v bezpečí vašeho domova.
  • PODPORA - Doprovázejí vás na každém kroku, abyste se naučili plně využívat své výrobky Somfy.
  • POPRODEJNÍ SERVIS - Zaručí dlouhodobou životnost vaší instalace.

Jak vyhledat Somfy Experta?

Svého Experta můžete najít na dealer lokátoru, který naleznete na našich webových stránkách v sekci Prodejní místa. Stačí napsat místo vašeho bydliště, vaše PSČ a vybrat okruh produktů, který vás zajímá, například pohony stínění nebo automatizace. Systém vám následně na mapě ukáže nejbližší Somfy Experty. Jedním kliknutím tak můžete rovnou získat kontakt na vybranou firmu, odkaz na webové stránky nebo další informace, které by vás mohly zajímat.

Co dělat, když nastane problém s mým zařízením?

Váš pohon nebo vrata přestala fungovat? Nevíte na koho se obrátit, protože se na vaše zařízení už nevztahuje záruka? Přesně pro tyto situace je tu služba Somfy Assistance! Zavolejte nebo nám napište a my vám pomůžeme. Máme jak své vlastní techniky, tak jsme do služby Somfy Assistance zapojili i naše Somfy Experty, kteří vám pomohou a v případě potřeby přijedou zařízení opravit. Více o Somfy Assistance najdete ZDE.

 

Co o Somfy Expertech říkají naši obchodní zástupci Alena Lenhartová a Martin Kováč?

„Koncovým zákazníkům, na jejich dotaz, na koho se obrátit se svým projektem vždycky říkám: Somfy Expert partneři přistupují k uživatelům produktů Somfy zcela novým způsobem. Odborné poradenství s Vaším vybavením domova je jejich standardem. Instalace, oprava nebo výměna zařízení je samozřejmostí,“ říká obchodní zástupkyně pro Jižní Moravu Alena Lenhartová.

Síť Somfy Expert partnerů popisuje jako: „Vybrané montážní a obchodní firmy z celé české a slovenské republiky, s nimiž spolupracujeme již několik let a o jejichž vysoké kvalitě poskytovaných služeb jsme přesvědčeni. Výrobky značky Somfy instalují jak pro privátní stavby – rodinné domy, zahrady, garáže a byty - tak i pro průmyslové podniky nebo developerské projekty. Navrhnou uživateli nejvhodnější řešení nejen ovládání stínící techniky, vrat a bran, ale snaží se pro každého zákazníka najít individuální řešení pro celou jeho domácnost nebo objekt. Jsou odborníky, kteří svým zákazníkům poskytnou komplexní službu od návrhu přes projekt, instalaci jednotlivých prvků až po nastavení interaktivních scénářů v chodu celé domácnosti.“

Zkušenosti se Somfy Experty a zajímavé příběhy s námi vysdílel i Martin Kováč, náš obchodní zástupce pro oblast střední a východní Slovensko: „Našich Somfy Expertov môžem každému zákazníkovi jedine doporučiť. Ako spomínala kolegyňa sú to odborníci vo svojom odbore, pravidelne sledujú nové trendy a dokážu komplexne poradiť a navrhnúť riešenia pre jednotlivé domácnosti. Na našich expertov sa mi tiež páči, že mnohí z nich so Somfy doslova žijú. Mnohé z našich produktov skúšajú doma a sami ich vo veľkej miere používajú. Preto sú často schopní vyriešiť aj neštandardné požiadavky a prísť s riešením ktoré nie je úplne bežné. Samozrejmosťou u nich je nie len profesionalita, ale aj individuálny prístup.“

„Jeden náš expert má montážnika, ktorý si kompletne zariadil domácnosť s produkty Somfy a niektoré z nich využíva aj na rámec ich pôvodného určenia. Doma si tak napríklad otvára pomocou hlasového asistenta aj posuvné dvere do jednotlivých izieb,“ popisuje Martin Kováč a pokračuje s dalším zajímavým příběhem: „Iný partner si zase šikovne nastavil LED pásiky v chodbe zo spálne smerom do kúpeľne tak, že v noci keď ide na toaletu mu ich automaticky zasvieti. To je dobrý nápad a celkom bežná vec. On to však posunul na úroveň vyššie a podľa toho koľko je v noci hodín LEDky zasvietia inou farbou takže vie koľko môže potom ešte spať. Ako vravím na našich expertov sa možete obrátiť naozaj s čímkoľvek.“

Z pohledu koncových uživatelů dále komentuje Alena Lenhartová: „Koncoví zákazníci vítají, že Somfy Experti drží krok s moderními trendy v oboru, kvalitu poskytnutých služeb i odborné poradenství. Díky produktům Somfy a profesionálním servisním službám Somfy Expertů mají možnost si ve svém době vytvořit příjemné prostředí, zvýšit bezpečí, kontrolovat a regulovat energetické náklady.“

„Somfy Expert partneři velmi oceňují podporu ze strany Somfy. Tedy pravidelné školení své zaměstnance, informace o novinkách a trendech, podporu při jejich prezentaci na trhu jak v on-line světě, tak i při prezentaci produktů a řešení na svých showroomech,“ doplňuje na závěr Alena Lenhartová.