JSME SPECIALISTÉ NA STÍNĚNÍ A CHYTROU DOMÁCNOST, HLÁSÁ CENTRUM STÍNĚNÍ

Na počátku února CENTRUM STÍNĚNÍ oslavilo svůj první rok na trhu. Přestože je tato firma mladá, má řadu zkušeností a ví, kam směřuje.

 cs

CENTRUM STÍNĚNÍ se specializuje na stínicí techniku a garážová vrata. V jejím novém moderním showroomu ve Vyškově najdete kompletní sortiment největšího českého výrobce značky CLIMAX, který si můžete rovnou i vyzkoušet, včetně ovládání jedním kliknutím na mobilním telefonu. Specialisté na stínění a chytrou domácnost vám zde rádi předvedou všechny své výrobky na jednom místě. Zároveň si můžete osobně vybrat z několika vzorníků barev a provedení.

Automatizace domácnosti je budoucnost bydlení

Jejím cílem je poskytovat ty nejlepší výrobky na trhu a nadstandardní služby. „Z toho důvodu jsme se spojili s nejsilnějšími značkami na trhu – CLIMAX a Somfy. Vidíme v automatizaci domácnosti budoucnost a snažíme se zákazníky v této oblasti edukovat,“ zní z CENTRA STÍNĚNÍ.

Chytré ovládání a motorizace značky Somfy dodávají technici firmy CENTRUM STÍNĚNÍ u drtivé většiny nabízeného stínění. Výhody domácí automatizace zde vidí v možnosti propojení chytrých zařízení a jejich ovládání z jednoho místa. Zároveň chválí opravdu efektivní využití stínění a ochranu majetku díky chytrým čidlům, například větrné čidlo chránící markýzu před nápory větru.

TaHoma® switch vede

Nejoblíbenějším produktem od Somfy je zde TaHoma® switch, komplexní systém automatizace domácnosti, na který lze napojit stovky produktů a ovládat je jedním dotykem na mobilním telefonu, ale i hlasem. U sebe doma zaměstnanci CENTRA STÍNĚNÍ používají vedle TaHoma® switch také mobilní aplikaci TaHoma a ovladače Situo.

Více informací najdete na www.centrumstineni.cz.