NOVÁ FIRMA CLONÍK STAVÍ NA VÍCE NEŽ DESETILETÍ ZKUŠENOSTÍ

Přestože byla firma CLONÍK založena teprve v loňském roce, její majitel má více než 10 let zkušeností v oblasti prodeje a montáže garážových vrat a stínicí techniky. Od počátku firma spolupracuje se Somfy, své produkty tak osazuje kvalitními pohony a zapojuje je do chytré domácnosti.

cloník 

Hlavní oblastí působnosti firmy CLONÍK je, jak jeho název napovídá, stínicí technika. Nabízí její kompletní sortiment. Mottem společnosti, která působí především v Brně a okolí, je: Aby vám bylo příjemně tam, kde chcete žít a vytvářet atmosféru skutečného domova.

CLONÍK a chytrá domácnost

Když se řekne Somfy, jako první tým firmy CLONÍK napadne ovládání stínicí techniky. Chválí, že domácí automatizace umožňuje efektivně a pohodlně propojit rodinný život, zábavu a povinnosti. Nabízí jednoduché a funkční uživatelské prostředí, díky kterému lze kontrolovat svou domácnost odkudkoli.

Nejoblíbenějším produktem od Somfy je komplexní systém automatizace domácnosti TaHoma® switch, který umožňuje propojení a ovládání celého spektra zařízení Somfy z jedné jednoduché aplikace. U sebe doma používají také chytrý zámek dveří Somfy Doorlock, zabezpečení Somfy One+, domácí videotelefon V500 a pohony a ovládání venkovních žaluzií.

Od počátku firmy, tedy za uplynulý rok, firma CLONÍK realizovala v domácnostech desítky zakázek s produkty Somfy – například pohony vrat a chytré žaluzie, screeny, markýzy či pergoly propojené se systémem TaHoma® switch.

Když konkurence nefunguje…

Firma úspěšně řešila například operativní návrh a zprovoznění ovládání pergoly se screeny a osvětlením. Zákazník se celý rok marně pokoušel reklamovat u jiného dodavatele, až zavolal do firmy CLONÍK. Za 5 minut byl zaměstnanec firmy u něj a za dva dny už ladili ovladač jako náhradní řešení.

Z firmy CLONÍK zní směrem k Somfy: „Skvělý produkt, skvělá komunikace, perfektní prezentace, a hlavně bezchybná podpora. Díky propracované automatizaci realizujeme zakázky s větší škálou produktů. Zákazníci jsou spokojeni, že si mohou vše objednat z jednoho místa.“

Více informací najdete na www.clonik.cz.